Om os

Barcelona Børn er en netværksgruppe for børnefamilier med dansk tilhørsforhold. Vores gruppe rummer over en bred vifte af medlemstyper: spansk-gifte medlemmer, “heldanske” familier, familier som er her tidsbegrænset eller familier som har boet her længe uden planer om at vende tilbage til Danmark.

Idéen er at lave aktiviteter med vores børn og samtidig skabe et netværk for hel-eller halvdanske familier bosat i Barcelona-området og omegn. Vi mødes ganske uformelt hver 14. dag et sted i Barcelona. Vi har ansat et par unge mennesker, som laver aktiviteter med børnene i omkring en time, og vi er fælles om at betale deres løn, men der ud over koster det ikke noget at være med. Vi skiftes til at lægge hus til møderne og sørge for kaffe, boller og frugt. Aktiviteterne er tænkt som input i børnenes danskindlæring. Vi synger især sange og laver nogle sanglege i stil med det, de jævnaldrende børn gør i Danmark, og så afholder vi også de traditionelle familiearrangementer som Fastelavnsfest og Juletræsfest.

I 2014 lykkedes det for første gang at arrangere 3 ugers sommerskole for børnene. Der har været stor opbakning til dette projekt, så sommerskolen vil blive gennemført igen i juli 2015.

Reklamer